Avsnitt 27: Oscars

Jac och Camilla snackar Oscars medan Peter är borta på äventyr Någon Annanstans för första gången i Soffhjältarnas historia. Det peppas inför Academy Awards, diskuteras nomineringar inför galan den 26 februari och ges tips om hur man bäst håller sig vaken hela natten lång. Dessutom har Reporterman testat Nintendo Switch, en mikrofon dör, dåliga ordskämt dras, och det kastas en väldans massa kärlek på Hacksaw Ridge.

02:45 Fem korta nördnyheter 11:15 Nyhet nummer fem: Reporterman recenserar Nintendo Switch 22:35 Oscarssnacket inleds! 27:40 Vad är Academy Awards? Lite Oscarshistoria 32:02 Våra Oscarsfavoriter genom tiderna (eller, Camillas Oscarsfavorit (sing.) och Jacs Oscarsfavoriter (plur.)) 56:17 Årets Oscarsnomineringar, kategori för kategori 2:07:20 Bästa utländska film (OVE! OVE! OVE!) 2:56:50 Lyssnarmail 3:00:58 Camilla och Jac avslöjar sina favoritkaraktärer från Star Wars 3:06:40 Sammanfattning: Bästa tipsen för att hålla sig vaken hela Oscarsgalan

Varning för spoilers lite här och var!

>> klicka här för att lyssna eller spara som mp3
Archive
iTunes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *