Avsnitt 36: sommarens filmer

Vi går igenom sommarens filmer, blir lite kära i Wonder Woman (spoilerfri recension!) och hoppas på hajfilm. I övrigt har vi en slags lärorik bullshit-tävling, lyssnar på Peter klaga på Robert Gustavsson och sen var det väl lite spel också och sånt…ja, ni blir ju förstås nyfikna, så vad väntar ni på – lägg er i hängmattan, och njut av Soffhjältarnas sällskap! 😉 vi bjuder på ett litet sångnummer i slutet.

Filmer vi tar upp. Wonder Woman, Baywatch, The Mummy, 47 meter ner, Transformers 5, Dumma Mig 3, It Comes At Night, Spider-Man: Homecoming, War for the planet of the apes, Dunkirk, Baby Driver, Atomic Blonde, Valerian and the city of a thousand planets, Emoji-filmern, Dark Tower, The Hitman’s Bodyguard, Logan Lucky , IT

>> klicka här för att lyssna eller spara som mp3
Archive
iTunes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *