Avsnitt 45: top 14 typ

Elias, Jac och Peter tipsar lyssnarna om ”Filmer du borde ha sett, men antagligen aldrig hört talas om”! Det blev en överraskande intressant TOPP 14 FILMTIPS-LISTA! Ja, precis, ni gissade rätt – en av oss (inga namn nämnda) lyckades inte komma på ett extra filmtips, så att det kunde bli en Topp 15! Men nåja, det är okej, för då hanns det med lite speltips också – och även ett SENSATIONELLT AVSLÖJANDE av en av Soffhjältarna! Ehurm, inga namn nämnda där heller – men en av oss har inte sett en av världens mest kända filmer förrän nyligen! Alltså, ruskigt känd film! Vi skojar inte, den är jäääättekänd! Exakt vilken får ni höra i podden! (Två av oss häpnar än!) ?

>> klicka här för att lyssna eller spara som mp3
Archive
iTunes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *