Avsnitt 135: Gullig

Eftersom Elias fortfarande återhämtar sig efter Soffhjältarnas definitiva Joker-special så styr Peter och Sebbe veckans avsnitt. Som vanligt är grabbarna usla på att hitta nyheter och diskuterar istället rätt nya och rätt intressanta saker de fått veta. Det pratas om att nästa Bond-film blir Daniel Craigs sista, ett nytt tillskott bland skådisarna till nästa Batman-film och den sötaste varelsen i den här galaxen och de långt borta.
Dessutom sätter grabbarna tänderna i tio nya svåra val i flick-chart. Är de lika rörande oöverens som vanligt?
För allt detta, samt sedvanligt löst snack, lyssna på veckans avsnitt!

>> klicka här för att lyssna eller spara som mp3

Spotify
Archive
iTunes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *